over sms

Na een langdurige carrière bij diverse organisaties, in binnen- en buitenland, van projectleider tot directeur, heb ik in 2008 besloten mijn kennis en ervaring in te zetten voor de ontwikkeling van anderen, met name managers. Waarom? Ten eerste omdat ik uit 20 jaar ervaring weet hoe moeilijk het is om als leidinggevende allerlei mensen en situaties goed te managen en ten tweede omdat ik het vooral leuk vind om mensen te ontwikkelen en te zien groeien.

Omdat ik naast trainingen steeds vaker managers persoonlijk begeleid en ook soms les geef op gebied van management, is de naam van mijn bedrijf veranderd van cvtraining in Small Management School. Dit dekt veel beter de lading aan dienstverlening.
Ook inhoudelijk is mijn dienstverlening door de jaren heen steeds meer gegroeid naar het ontwikkelen van nieuwe inzichten en nieuwe gedachten, die dan verder ondersteund kunnen worden met het trainen van nieuwe vaardigheden.

change your thoughts and you will change your world

Mijn motto is “change your thoughts and you will change your world”. Ik ben er van overtuigd dat gedachten bepalen hoe we ons gedragen en welke keuzes we maken en dat bepaalt uiteindelijk hoe het ons vergaat.

Een dienst ontwerp ik specifiek voor een klant. Uitgaande van zijn gewenste einddoel werk ik terug naar wat nodig is (De Galan methode). Bij ad interim opdrachten ontzorg ik vooral de opdrachtgever. Tijdens een training leer ik mensen een nieuwe vaardigheid en zorg ik er voor dat de onderliggende overtuigingen vernieuwd kunnen worden. Bij een workshop of persoonlijke begeleiding focus ik vooral op inzichten en paradigma’s, hoe die zijn ontstaan en hoe je die vernieuwt.
Wilt u meer weten? Bekijk mijn Curriculum Vitae.

curriculum vitae